Afbeelding: Raphael 15x10

Raphaël Peeters: “Met vleugels ben ik over de Ventoux gefladderd”

30-6-2015

In juli fietste Raphaël Peeters voor Nina vanuit Utrecht naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen.
Raphaël heeft deze monstertocht prachtig omschreven:

Afbeelding: Raphael Mont Ventoux

“Na drie weken, 1748,5 km, 20.620 hoogtemeters, 77 uur en 37 minuten fietsen met een snelheid van 22,5 km/u gemiddeld en minimaal zo'n 48.000 calorieën te hebben verbrand is het dan eindelijk zo ver!!! Allereerst wil ik iedereen die mij op wat voor manier dan ook heeft bijgestaan bedanken voor hun hulp. Hiervoor wil ik in het bijzonder; Jochem, Maurits, Thijs en Zev bedanken! Helaas heb ik door m'n knieblessure m'n doelstellingen moeten aanpassen. Twee en een halve week rondfietsen in 34 graden gemiddeld, slapen in een tentje en zodoende ongeveer zo'n 6 uur per nacht slapen is niet erg bevorderlijk voor het herstel. Het is een hele intense ervaring geweest. Tot aan m'n blessure heb ik het wel degelijk heel zwaar gehad, alleen heb ik dat fysiek niet echt gemerkt. Maar na twee weken was het dan toch gedaan met de pret toen m'n chronische knieblessure weer op kwam spelen. Waar ik eerst de intentie had om door te gaan, is het me toch doorgedrongen dat het beter was om wat zaken aan te passen en rustig aan te doen, ik heb m'n knieën immers nog af en toe nodig. Na twee dagen rust, en twee dagen rustig in de omgeving fietsen ben ik vanochtend vertrokkken om de Mont Ventoux helaas maar één keer te beklimmen. Hoewel ik de conditie heb om de zogenaamde 'hel van het Zuiden' meerdere malen te temmen, denk ik dat m'n knieën enorm blij zijn dat ik het hierbij gelaten heb. Met vleugels ben ik over de Ventoux gefladderd en zo m'n avontuur voor Stichting Nina afgerond. Ik hoop dat ik op deze manier mensen de ogen heb geopend, dat met doorzettingsvermogen en wilskracht iedereen zijn steentje bij kan dragen voor een betere wereld.

Uiteraard kunnen jullie nog allemaal nog doneren voor mijn actie. Kijk hiervoor op: http://www.stichtingnina.nl/sponsoren/donateur-worden.aspx En plaats als mededeling: Fietsen voor Nina.

Wanneer ik weer helemaal ben hersteld en terug ben in Nederland zullen we gaan kijken hoeveel geld er is opgehaald.
Sta op voor een betere wereld, sta op tegen hersenstamtumoren bij kinderen;
STA OP VOOR NINA!!!!”

Raphael wij zijn enorm onder de indruk van jou als persoon, dat je dit hebt gedaan voor Nina, voor de Stichting en voor ons vinden we zeer indrukwekkend.
Je hebt ons echt in ons hart geraakt.
Enorm bedankt daarvoor!

Raphael Mont Ventoux 850x250
© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad