Privacy verklaring

Met onze website verzamelen en verwerken wij diverse persoonsgegevens van jou en andere bezoekers. Stichting Nina is hiervoor verantwoordelijk. In deze privacy verklaring lichten we toe welke gegevens we verzamelen, wat we daarmee doen en welke rechten jij hebt. Deze verklaring kan van tijd tot tijd wijzigen; wij raden je dan ook aan om deze regelmatig te controleren. De laatste wijziging van deze privacy verklaring was op 31 maart 2016.

Inschrijven Nina-run, Contact- of bestelformulier en e-mail
Als je je inschrift voor de NINA-run, een contact- of bestelformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard voor zolang het nodig is om het formulier of de inhoud van de e-mail te beantwoorden of af te handelen. Deze gegevens worden zonder jouw toestemming niet aan derden verstrekt.

Nieuwsbrief
Wij versturen 2 à 3 keer per jaar een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerden willen informeren over Stichting Nina in het algemeen en de NINA-run in het bijzonder. Iedere nieuwsbrief bevat, zoals het hoort, een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Toegang tot logbestanden met bezoekgegevens en andere bestanden met persoonsgegevens is beperkt middels wachtwoorden en encryptie.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik gaat maken.

Inzage en wijzigen van persoonsgegevens
Je hebt het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij verwerken. Op verzoek corrigeren wij je persoonsgegevens en als je wilt dat wij gegevens verwijderen dan zullen wij dat doen tenzij we verplicht zijn deze gegevens te bewaren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op, per e-mail via info@stichtingnina.nl.

© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad