Ninanaam paal A 800x250

Over Stichting Nina

Welkom op de site van Stichting Nina.

In januari 2012 hebben we Stichting Nina opgezet. Dat was 8 maanden na het overlijden van onze oudste dochter Nina. Zij is op 26 mei 2011 op elf-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenstamtumor. Kinderen met een hersenstamtumor hebben geen kans op genezing. Nina overleed 5 maanden na die fatale diagnose.

Op deze site kunt u de hele ontwikkeling volgen die we de afgelopen 5 jaar met Stichting Nina hebben doorgemaakt. Wat begon met verkoop in ons Nina-kraampje aan straat is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement de NINA-run, met daarnaast enorm veel acties en activiteiten die om ons heen voor Stichting Nina georganiseerd worden.

Onder het tabblad ons verhaal kunt u het verhaal van Nina lezen en het intens machteloze gevoel dat wij hebben ervaren in de periode dat zij ziek was. Dit machteloze gevoel willen wij met Stichting Nina omzetten in positieve daden met als doel om de prognose voor kinderen met een hersenstamtumor in de toekomst te verbeteren.

Daarnaast kunt u bij acties recente, actuele en toekomstige acties vinden. Achter het tabblad activiteiten vindt u o.a. onze webshop.

Draagt u Stichting Nina een warm hart toe? Heeft u ideeën voor een actie of een evenement? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het promoten! Als u financieel wilt bijdragen, kijk dan onder sponsoren.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze site!

Norbert en Ingrid Olthof

© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad