Niels Onnes schonk maar liefst € 8226,72!

29-6-2015

Sinds 2013 steunt Stichting Nolimlitsplaza de Stichting Nina met de verkoop van afgeschreven computeronderdelen en hardware. In 2014 startte Nolimitsplaza ook een toner- en cartridgeproject ten gunste van Stichting Nina. Beide initiatieven werden warm ontvangen. Daarnaast heeft Niels Onnes er ook voor gezorgd dat Stichting Nina in het vizier van Frontis Varsseveld kwam. Dit resulteerde in februari dit jaar tot de lancering van onze prachtige nieuwe website. Niels Onnes, de man achter Stichting Nolimitsplaza heeft helaas besloten te stoppen met zijn stichting.

Wij vinden het fantastisch wat Niels Onnes de afgelopen jaren voor Stichting Nina heeft gedaan. Niels heeft met zijn enthousiasme en energie maar liefst € 8226,72 geschonken aan Stichting Nina! Hij heeft voor Stichting Nina echt hèt verschil gemaakt! Niels, enorm bedankt daarvoor!

De inzameling van lege toners en cartridges willen we als Stichting Nina graag voortzetten. Hebt u een inzamelbox? Dan verandert er niets, u kunt bij een volle box een mail sturen naar het adres dat op de doos staat. Vervolgens wordt er voor gezorgd dat de volle box wordt opgehaald en een nieuwe box wordt geplaatst. 

Hebt u nog geen box maar wilt u er een plaatsen kijk dan hier hoe u zich kunt inschrijven. 

Niels Onnes en Nolimitsplaza
© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad