Het gedoneerde bedrag van Stichting Nolimitsplaza aan Stichting Nina inmiddels € 6.000

25-7-2014

De hoogte van het gedoneerde bedrag van Stichting Nolimitsplaza aan Stichting Nina staat inmiddels op € 6.000. Een fantastisch resultaat van Niels Onnes uit Gaanderen. Niels enorm bedacht voor alle energie en tijd die jij in je project steekt om onze stichting te steunen!

Stichting Nolimitsplaza verkoopt afgeschreven computers, laptops, en randapparatuur voor Stichting Nina. Deze afgeschreven hardware wordt gedoneerd door bedrijven en particulieren door het hele land. De hardware wordt gecontroleerd/gerepareerd en getest, en vervolgens weer verkocht via de website.

Naast de afgeschreven hardware kun je je oude of defecte mobiele telefoon inleveren voor Nina, en dit geldt ook voor lege toners & cartridges. Bedrijven en instellingen kunnen ook zelf een tonerbox plaatsen waarin ze hun lege toners en cartridges kunnen sparen voor Stichting Nina. De volle box wordt op locatie afgehaald binnen heel Nederland.

Ten slotte is er ook een webshop online waarin je de ingeleverde cartridges en toners weer gerecycled terug kan kopen, en daarvan gaat ook weer een gedeelte naar Stichting Nina.

 

Alle informatie op: http://www.nolimitsplaza.nl

© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad