boogarcheus 85x25

Alle informatie voor 6e NINA-run op 9 april 2017

Let op! Wijziging locatie en aanvangstijden!

Zoals u wellicht gelezen heeft, vindt de 6e NINA-run plaats op de nieuwe Atletiekbaan van AV Archeus, Vredenseweg 134b in Winterswijk.

Wij hopen dat onze deelnemers ons volgen naar deze mooie locatie en dat zij net als in vorige edities weer meelopen met de NINA-run en wandeling. Het is altijd een erg gezellige run met een goede sfeer en veel saamhorigheid onderling. Vaders en moeders die al jarenlang wat meer aan beweging willen doen, kinderen die meelopen voor het goede doel, ouders die het leuk vinden met het gezin mee te lopen, sportteams die met hun team willen meedoen of mensen die Nina persoonlijk hebben gekend. Het maakt niet uit, iedereen is van harte welkom!

Afstanden
Alle afstanden starten en finishen bij AV Archeus. De 1 en 2 km kidsrun op de nieuwe atletiekbaan, de 5 km afstanden starten daar ook en gaan vervolgens het “Het Gossinkbos” in.

Locatie
AV Archeus aan de Vredenseweg 134b in Winterswijk

Dagindeling 9 april 2017

vanaf 10.45 uur    Tot 5 minuten voor start desbetreffende run
  - Loopnummers ophalen
  - Inschrijfgeld betalen
  - Sponsorformulier inleveren (uiterlijk 12.00 uur)
11.15 uur   Opening NINA-run
11.30 uur   Start 1 km kids-run
11.50 uur   Start 2 km kids-run
12.15 uur   Bekendmaking hoofdprijzen van de sponsorformulieren-actie
12.20 uur   Start 5 km run
12.30 uur   Start 5 km wandelenKosten
Deelname is gratis voor iedereen die een sponsorformulier inlevert. Deelname kost € 3,50 euro voor kinderen en jongeren tot 16 jaar en € 5,– voor volwassenen. Kinderen en jongeren tot 16 jaar krijgen een herinnering aan deze NINA-run!

Sponsorformulierenactie
Lever jij een sponsorformulier in? Dan maak je kans op een fantastische prijs. Daarnaast hoef je bij het inleveren van het sponsorformulier geen deelname kosten te betalen. Dit als dank voor je moeite om sponsorgeld op te halen!

Doe eens gek en loop mee met je team of je collega’s!!
Het is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je met je watdanook-team op een ludieke manier meeloopt tijdens de NINA-run. Elk jaar zijn er meer (sport)teams van die samen lopen. Vorig jaar liepen er van verschillende bedrijven werknemers samen de NINA-run. Allemaal voor het goede doel: helpen met het opstarten van onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen. Een leuke dag en daarnaast een bijdrage leveren aan een fantastisch doel! Wat wil je nog meer?

Meelopen
Om mee te lopen hoef je jezelf alleen maar bij ons aan te melden door het inschrijfformulier in te vullen. Kijk alvast op de deelnemerslijst wie er allemaal meelopen en moedig iedereen die je kent aan om ook mee te lopen!

Het parcours is tevens geschikt voor deelnemers met buggy’s, loophulpmiddelen en rolstoelen!

© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad