Beste deelnemer van een vorige NINA-run, sponsor, toeschouwer, vrijwilliger of anders geinteresseerde,

Later vandaag gaan we een persbericht uitdoen. We vinden dat u als trouwe volger van onze stichting als eerste op de hoogte mag zijn van het nieuws uit dit bericht.

Met vriendelijke groet, het bestuur van Stichting Nina

_________________________________________            _________________________________________

 

Persbericht

Stichting Nina is in 2012 opgericht omdat we na het overlijden van Nina middelen wilden inzamelen om de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen te ondersteunen. We wilden met de Stichting de slechte prognose voor deze kinderen bij een breder publiek bekend maken. Dit deden we ondermeer door het organiseren van de NINA-run. Deze run hebben we zes keer met heel veel voldoening georganiseerd. We zijn trots en dankbaar dat de NINA-run zo goed door iedereen is opgepakt. Zoveel bedrijven, vrijwilligers en deelnemers die ons altijd gesteund hebben. We hadden nooit kunnen dromen dat de NINA-run zo'n groot succes zou worden.
We hebben ons altijd erg welkom gevoeld bij OBS Stegeman. Helemaal vereerd waren we toen we gebruik mochten maken van de prachtige accomodatie van AV Archeus.
Toch hebben we als bestuur besloten om in 2018 geen NINA-run te organiseren. Dit was een moeilijke beslissing omdat we zeker niet willen stoppen met Stichting Nina.

Door het jaar heen gaven andere activiteiten ons ook veel voldoening en daar willen we ons nu meer op gaan richten. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan het geven van presentaties op scholen en het inrichten van een Nina-tafel op beurzen of opendagen.
Veel energie krijgen we zeker ook van acties die door anderen voor Stichting Nina georganiseerd worden.
En niet te vergeten de spontane donaties en sponoring die een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Stichting Nina.

Daarnaast hebben we veel zin in nieuwe acties. Als we je kunnen helpen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om jouw actie tot een succes te maken. Ook bij ons borrelen er al nieuwe ideeen. We hopen dat jullie ons allemaal blijven volgen en steunen om samen te zorgen dat kinderen zoals Nina in de toekomst wel een kans hebben.

_________________________________________            _________________________________________

 

Afbeelding: Cheque 2017

2017 mooi afgesloten

Met trots vermelden we dat we op Nina’s 18e verjaardag, 22 december 2017, 18.000 euro hebben overgemaakt naar Stichting Semmy voor de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen. Het geeft elk jaar een goed gevoel om dat juist op deze dag te kunnen doen.

Heb jij ook een idee om Stichting Nina te steunen. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor informatie, folders en promotiemateriaal. Kijk op onze site www.stichtingnina.nl of stuur een mail naar info@stichtingnina.nl. We helpen je graag! 

25 januari 2018

StichtingNina-Banner_Opmaak
© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad