boogarcheus 85x25

Beste deelnemer van de NINA-run, sponsor of geïnteresseerde,

9 april 2017 organiseren wij de 6e NINA-run. Tegelijk met het uitgaan van deze nieuwsbrief is ook de inschrijving van de NINA-run 2017 geopend. Op onze website vind je alle informatie. Doe je weer mee? Geef je nu op. Het is altijd een erg gezellige run met een goede sfeer en veel saamhorigheid. En niet onbelangrijk, je steunt er een heel goed doel mee!
De prognose van kinderen met een hersenstam-tumor verbeteren! 
Ook dit jaar gaan we de mensen die een sponsorformulier inleveren belonen voor hun inzet!

Graag zien we je tijdens de 6e NINA-run op zondag 9 april 2017!

_________________________________________            _________________________________________

 

Afbeelding: IMG_3686 persbericht

NINA-run naar nieuwe locatie

We hebben voor deze 6e editie een nieuwe locatie gekozen. Tijdens de voorbereiding van de eerste run kregen we spontaan de locatie aangeboden bij obs Stegeman en Theater de Storm. Die locatie heeft er mede voor gezorgd dat de NINA-run altijd succesvol is verlopen. De basisschool van Nina, in de wijk waar zij woonde, de route liep zelfs langs haar huis. Dat maakte het extra bijzonder. We zagen de afgelopen jaren echter ook dat de route gevaarlijke punten kende. Hoe kunnen we het gevaar vermijden? 

Afbeelding: luchtfoto1-350x197

De atletiekbaan van Atletiek Vereniging Archeus voor de kidsrun en het mooie achterland “Gossinkbos” voor de 5 km afstanden maakten ons al snel enthousiast. We werkten de afgelopen jaren al nauw samen met AV Archeus. Dus dat we nu op de nieuwe atletiekbaan de NINA-run mogen organiseren vinden we een prachtige kans! We hopen natuurlijk dat alle NINA-run deelnemers ons zullen volgen en op 9 april aan de start verschijnen op de atletiekbaan van AV Archeus in Winterswijk.”

Afbeelding: siem-en-lene-kraam

In februari 2017 bestaat Stichting Nina 5 jaar

Wat begon met een kraampje aan straat met verkoop van appels is uitgegroeid tot een serieuze Stichting met jaarlijks een NINA-run en tal van activiteiten die door mensen worden opgezet om Stichting Nina te steunen. In die 5 jaar hebben we met jouw hulp meer dan 135.000 euro in totaal overgemaakt naar Stichting Semmy voor de onderzoeken in het VUmc in Amsterdam. En dat is dankzij jullie! En daar zijn we trots op: trots op onze lopers, sponsoren, donateurs, toeschouwers en al die mensen die acties voor ons opgezet hebben. Op onze mooie Frontis website kunnen jullie terugvinden wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen jaren. 

Afbeelding: IMG_5866

2016 bracht veel

De 5e NINA-run met in totaal 818 deelnemers en 100 vrijwilligers die deze dag hielpen. Wat was het weer een feest om deze editie te mogen organiseren. Op de website vind je een mooi overzicht van alle acties die er het afgelopen jaar waren.

Afbeelding: Cheque 2016

Op Nina’s 17e verjaardag, 22 december 2016, hebben we 17.000 euro overgemaakt naar Stichting Semmy voor de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen. Het geeft elke jaar een goed gevoel om dat juist op deze dag te kunnen doen.

Heb jij ook een idee om Stichting Nina te steunen. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor informatie, folders en promotiemateriaal. Kijk op onze site www.stichtingnina.nl of stuur een mail naar info@stichtingnina.nl. We helpen je graag! 

1 februari 2017

StichtingNina-Banner_Opmaak
© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad