Nina-CD Stichting Arcato

Nina Olthof speelde in het Scala-ensemble van Stichting Arcato. Op 1 mei 2011 deed ze nog mee aan het Europees Muziekfestival voor de jeugd in Neerpelt, België. Diezelfde maand, op 26 mei 2011, overleed Nina op 11-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenstamtumor. Tijdens haar ziekteperiode van 5 maanden waren de Scala repetities eigenlijk de enige momenten waarop ze even haar ziekte kon vergeten. Ze wilde graag gewoon gewoon zijn. Bij Scala kon dat, ze voelde zich er thuis. Van de muziek die ze in die periode met de andere Scala-leden instudeerde zijn op het festival in Neerpelt geluidsopnames gemaakt. De muziekstukken waar Nina nog meespeelt zijn op de CD-2 als toegift te beluisteren. Verder staan op deze dubbel-CD recente opnames van alle ensembles van Stichting Arcato. Stichting Nina is erg blij dat Stichting Arcato dit mogelijk heeft gemaakt.

De diagnose hersenstamtumor betekent 0% kans op genezing. Dit moet veranderen! Door deze speciale Nina-CD aan te schaffen helpt u mee de onderzoeken op te starten!

Beluister het favoriete vioolnummer van Nina, deze staat op CD-2:

 

 

De kosten voor de dubbel-CD zijn € 5,00 incl. (internationale) verzending. U ontvangt de factuur per email. Na ontvangst van uw betaling sturen we de CD(‘s) naar u toe.

De opbrengst van deze CD komt volledig ten goede aan de onderzoeken naar hersenstam-tumoren bij kinderen.
Uiteraard is deze Nina-CD ook te verkrijgen tijdens de NINA-run.

Bestellen
Vul onderstaande gegevens in om de Nina-CD te bestellen:
© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad