Tessa en Joas willen schaatsen voor Nina!

1-1-2016

JOAS EN IK WILLEN SCHAATSEN VOOR NINA

Mijn broertje Joas en ik schaatsen al een aantal jaren.. Lang genoeg om klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Gelukkig hebben we die dan ook gevonden: de Alternatieve Elfstedentocht van 200 kilometer schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk...... Samen met onze vrienden en vriendinnen van onze schaatsclub STG Viking vertrekken we eind januari en hopen we heel, moe maar voldaan en vooral heel trots weer terug te komen in Nederland.

Afbeelding: Tessa en Nina 3

 

Nina Olthof was een heel goede vriendin van mij. Ik kende haar van de zomervakanties op Vlieland. Zwemmen vissen surfles van Norbert logeren naar de Kleine Arena naar de kinderdisco ijsjes eten diabolo slapen in een door de regen overstromend tentje rennen door de duinen..
Met Nina verveelde ik me nooit. 

Eind 2010 wordt er een hersenstamtumor bij haar geconstateerd. Op dat moment is ze 10 jaar oud.. Lieve Nien.. Zo dapper als zij is geweest, daar heb ik geen woorden voor.

Mei 2011 is Nina op 11-jarige leeftijd overleden. 5 maanden heeft deze rotziekte haar gegeven.... De diagnose hersenstamkanker betekent 0,0% overlevingskans. Dit MOET veranderen.

Dit kan alleen als er geld komt. Geld voor onderzoek, zodat er meer bekend wordt over deze verschrikkelijke ziekte en hoe het bestreden kan worden, zodat kinderen met een hersenstamtumor een kans krijgen!!
Stichting Nina, de stichting die na haar dood is opgericht, staat hiervoor.

JOAS EN IK WILLEN SCHAATSEN VOOR NINA.
En hierbij hebben we jullie hulp nodig... Het zou fantastisch zijn als je een beetje geld zou willen geven voor Stichting Nina. 2 euro is al 1 cent per kilometer.

WILLEN JULLIE ONS STEUNEN?
Reageer op deze status, stuur me een berichtje, gooi het door de brievenbus... Of stort je bijdrage op:

IBAN NL23 RABO 0169 9996 10
ten name van Stichting Nina, onder vermelding van "200 km Weissensee".

Heel veel dank

200 kilometer...
Bizar veel, maar als je bedenkt wat Nina allemaal wel niet heeft moeten meemaken en doorstaan...
Dan voelen wij de kracht er wel voor.

© 2015 Stichting Nina Winterswijk.

Website & CMS | Frontis
Beeldmerk ontwerp | Bij Dageraad