Nina knopen poppetjes 850x250

Steun Stichting Nina!

Er zijn verschillende mogelijkheden om Stichting Nina te steunen:

Eigen actie
Organiseer je zelf een actie of heb je een creatief idee? We helpen graag met promotiemateriaal, logo's en beeldmateriaal.
Voor ideeën kun je ook kijken bij acties uit het verleden op deze site. Een sponsorformulier kun je hier downloaden. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Doneren
Je wilt eenmalig / regelmatig een bedrag storten aan Stichting Nina? Word donateur.