Link: 1347

805 deelnemers!

Nina knopen poppetjes 850x250

Steun Stichting Nina!

Er zijn verschillende mogelijkheden om Stichting Nina te steunen:

NINA-run
Een keer per jaar, begin april, is er de NINA-run. Er zijn wandel en run afstanden, dus voor elk wat wils! Je kunt individueel lopen maar ook met een groep of team.

Eigen actie
Organiseer je zelf een actie of heb je een creatief idee? We helpen graag met promotiemateriaal, logo's en beeldmateriaal.
Voor ideeën kun je ook kijken bij acties uit het verleden op deze site. Een sponsorformulier kun je hier downloaden. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Doneren
Je wilt eenmalig / regelmatig een bedrag storten aan Stichting Nina? Word donateur.